Предложените резултати ще се покажат, след като въведете текст в полето за търсене. За преглед използвайте стрелките нагоре и надолу. Натиснете Enter, за да изберете. Ако изберете фраза, то тя ще бъде подадена за търсене. Ако предложението е връзка, браузърът ще отвори тази страница.
Как да...
Гост

Добавяне или премахване на гости в обобщителната информация

You can easily add or remove guests to a booking.

If you need to make changes to your booking—like adding an extra guest or removing someone that can’t make the trip—that’s no problem.

Depending on the Host’s pricing, changing the number of guests may affect the total cost of your trip. The original total and new total will show once your reservation changes are confirmed.

Добавяне или премахване на гости

  1. Отворете Пътувания и изберете пътуването, което искате да промените
  2. В раздел Подробности за резервацията щракнете върху Промяна на резервацията
  3. Прегледайте промените си и евентуалната разлика в цената, след което щракнете върху Запазване

След като домакинът се съгласи с промените ви, те ще бъдат приложени автоматично.

Canceling and rebooking a trip

It's not possible to transfer a reservation to someone else. If you can't make a trip, you’ll need to cancel the booking and ask the other guest to rebook.

Depending on the Host's cancellation policy, there may be a cancellation cost. Also, the cost of the rebooked stay may be different from that of the original booking.

Тази статия помогна ли ви?

Свързани статии

Получете помощ за резервациите, акаунта си и други.
Влизане или регистриране